Finansiering

Våre samarbeidspartnere på finansiering er DNB og Santander, som er Norges største tilbydere av båtfinansiering.

Vi tilbyr  finansieringsmuligheter gjennom både DNB og Santander for kunder som ønsker å kjøpe en båt. Dette gir kundene flere alternativer og større fleksibilitet når det gjelder finansiering av båtkjøpet.

DNB tilbyr ulike typer lån, inkludert lån med sikkerhet i båten, som gir lavere rente og bedre betingelser enn vanlige forbrukslån. DNB gir også mulighet for avdragsfrihet i en periode, som kan være en god løsning dersom man har behov for å utsette betalingen i en kortere periode.

Santander tilbyr også ulike finansieringsløsninger for båter, inkludert lån med sikkerhet i båten og leasingavtaler. Leasing kan være en god løsning for kunder som ønsker å bytte båt med jevne mellomrom eller ikke ønsker å binde opp kapital i en egen båt.

Vi tilbyr også mulighet for å refinansiere eksisterende lån eller å ta opp lån til å dekke eventuelle kostnader som følger med båtkjøpet, som for eksempel forsikring, service og vedlikehold.

Det er viktig å være klar over at det følger kostnader med å ta opp lån, og at man må betale renter og gebyrer i tillegg til avdragene. Det kan derfor være lurt å sammenligne betingelser og renter fra ulike banker før man tar en beslutning om finansiering av båtkjøpet.

Samlet sett gir vi kundene våre større fleksibilitet når det gjelder finansiering av båtkjøpet, og kundene kan velge den finansieringsløsningen som passer best for deres egne behov og økonomiske situasjon.

Kontaktskjema